Læring

RCYN brænder for, at RCYN ikke kun skal være et sted, hvor man kommer for at hænge ud. Vi tilbyder derfor et bredt udvalg af aktiviteter, som alle arbejder med læring.

-Læring er at blive bedre til sin sport ved at lære sine styrker og svagheder at kende.

-Læring er at sætte sig godt ind i et spil skak.

-Læring er at blive frivillig i RCYN og her igennem at få ansvar og styrke sine sociale evner.

-Læring er at bruge Fremtidsværkstedet

-Læring er at tage en god snak med venner og kulturpiloter.

-Læring er at søge et lynprojekt og herefter sørge for, at lynprojektet faktisk bliver til noget.  

 

Kort sagt: det er hvordan du møder RCYN og dets aktiviteter, der bestemmer, hvad RCYN er for dig

Inden for Læring tilbyder RCYN

Det hjælper altid, at få et par nye øjne til at se på, hvordan din ansøgning virker. Lektiehjælpere og medarbejdere i RCYN har masser af erfaring med jobsøgning og kan hjælpe dig med din jobansøgning.

Har du brug for hjælp til dine lektier? Er det svært at tage sig sammen til at lave lektierne? Så er lektiecaféen noget for dig. Frivillige voksne fra Red Barnet Ungdom og Ungdommens Røde Kors kan hjælpe dig med lektierne i de fleste fag, og i RCYNs nye lækre lokaler er der plads til at du laver lektier på din måde.

 Du kan på RCYN søge penge til at lave en aktivitet, tur eller projekt, der skaber gode vibes eller læring for dig selv og andre unge. Din ansøgning bliver behandlet af Ungeudvalget.

Sammen med Københavns Madhus har en gruppe unge fra RCYN startet en madklub, hvor de holder madfest hver onsdag og lærer om gourmet-madlavning og sundhed af professionelle kokke. 

I Nørrebro IT-Lab lærer du at udnytte computere fuldt ud. Du kan f.eks. lære at bruge Photoshop til at lave et perfekt profilbillede, lære at lave en lækker præsentation for klassen eller en forside til din opgave i Illustrator. De mere ambitiøse kan lære at lave computerspil til mobilen, programmere apps eller lave journalistiske videoreportager.

På RCYN tilbyder vi også populære grafiske noveller, tegneserier og bøger. Lige nu kan vi bl.a. tilbyde 'The Walking Dead', 'Twilight', 'Jeg er Zlatan', 'Batman', 'Persepolis' og 'Sleiman'. Vi har også e-bøger på vores bærbare computere, du kan slappe af med i sofahjørnet.

Det er en mulighed for dig, der vil tage ansvar for dit eget og andre unges liv og engagere dig i at skabe fede aktiviteter i vores lokalområde.