Youth Lab

Youth Lab blev startet i september 2012. Siden da er 4 hold unge blevet uddannet indenfor projektarbejde, læringsstile, uddannelser, rådgivning og jobsøgning. Som afslutning på forløbet på hold 1 fik de unge overrakt diplomer på uddannelsen af Undervisningsminister Christine Antorini. 

 

Formålet med Youth Lab er, at de unge får kompetencer, som kan gøre dem i stand til selv at tage en rådgivende og motiverende snak med andre unge, samt udvikle arrangementer og aktiviteter, der skaber positive fællesskaber for de unge i især lokalområdet. Youth Lab har bl.a. afviklet en stor fodboldturnering, hvor 70 unge deltog, arrangeret julebesøg på plejehjem og samlet midler ind til et kvindecenter i Marokko. I 2017 har Youth Lab arrangeret RCYN's telt på Ungdommens Folkemøde, hvor de satte temaet danskhed til debat.

 

Som afslutning på forløbet plejer Youth Lab at tage på en fælles rejse. I 2017 var vi en uge i Malaga for at mødes med en gruppe spanske unge.

 

Sidst men ikke mindst bliver man i Youth Lab en del af et fedt fællesskab, hvor der også er masser af plads til masser af sjov og sociale aktiviteter. Vil du høre mere om Youth Lab, kan du kontakte Sakorn på sakorn@kantara.dk.