Fritid

I RCYN tilbyder vi mange forskellige aktiviteter lige fra fodbold, over dans til musikalsk træning. Aktiviteterne i RCYN henvender sig både bredt med de mest populære ting og til de helt smalle interesser. Her finder du faste hold, der øver hver uge, men der er også masser af aktiviteter uden lang planlægning og plads til bare at hænge ud. 

 

Det er både RCYN selv og frivillige foreninger fra resten af byen, der står bag aktiviteterne. Hvis du selv har lyst til at starte en aktivitet op, kan du tage en snak med personalet i RCYN, så ser vi, hvordan vi kan hjælpe dig i gang. 

Inden for Fritid tilbyder RCYN

Holdet er for de let øvede. Vi skal høre masser af forskellige musik, forstå musikken, lære fede dansetrin, få bedre styr på vores krop og bevægelser, og få nye søde venner.

 Drengeklubben i RCYN er i øjeblikket under omorganisering. Vi forventer at starte igen til september. Hver torsdag kl. 17-20.

Vil du være den nye Zlatan eller Messi? Så er det i Fodboldakademiet du skal træne! Men du kan også være med selv om du har lidt lavere ambitioner.

En krop som Christiano Ronaldo eller en hurtighed som Usain Bolt? Fra efteråret 2014 starter ungdomsskolens nye træningstilbud med sloganet "STOP WHINING - START DOING".

Hos Nørrebro Fighters kan du træne kickboksning og selvforsvar. Vi har hold for alle: Børn, unge, piger, drenge, voksne, kun kvinder eller sparring.

Har du en indre bokser i dig? Muay Thai boksning lærer dig fuld kropskontrol, giver dig styrke og teknisk snilde, så du med tiden kan blive rigtig god. Her er alle velkomne, og der er også hold kun for piger.

Vil du lære nye tricks på skateboard? Nørrebro Skate Union har oprettet skatehold for børn og unge i RCYN, hvor erfarne skatere lærer fra sig. Skater-holdet er et sjovt og kreativt alternativ til traditionel holdsport.

I Parkour er verden din legeplads! Bygninger, vægge, gelændere osv. er blot redskaber i Parkours verden. Så hvis du brænder inde med en masse energi og bare har lyst til at hoppe og kravle fra det ene sted til det andet, så vær med her! Du kan også tjekke Parkour ud her. Bare rolig, videoen viser de vildeste parkourudøvere, men i CPH Parkour er der plads til alle.

Pigeklubben er for alle piger i alderen 13 - 17 år. Her er det kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad i kan lave af pigehygge hver søndag fra kl. 15 - 18.